Fito një bursë vjetore në degën tënde të preferuar

Përshëndetje Maturant!

Dëshiron të studiosh në një institucion elitar të arsimit të lartë?

Kolegji Universitar Wisdom ka përgatitur tre bursa vjetore për maturantët më të zellshëm të Shqipërisë, me mesatare nga 8 e lartë.

Apliko për studime në degën tënde të preferuar të Wisdom University. Sot ke mundësinë të studiosh falas, ose me çmim të reduktuar në një nga katër degët e K.U. Wisdom.

Përgatit një letër motivimi ku prezanton veten dhe na thuaj përse dëshiron të ndjekësh studimet në degën që ke përzgjedhur.

Kjo është mundësia jote! 

Trego sa vlen. Je vetëm një letër larg të ardhmes që ëndërron.

BASHKANGJIT LETRËN E MOTIVIMIT

Çmimi i parë

100%
Bursë vjetore

Çmimi i dytë

50%
Bursë vjetore

Çmimi i tretë

30%
Bursë vjetore